ОНЛАЙН СЕМИНАР: Сигурност за бизнеса (потребителите) в условията на кибератаки

 

Обучителен център „Темида” организира онлайн семинар на тема „Сигурност за бизнеса (потребителите) в условията на кибератаки“, който ще се проведе на 20 юли 2022 година.

На семинара ще бъдат подробно разгледани следните теми: 

Съвременните киберзаплахи – механизми и етапи на конструирането

Нови фишинги – примери от практиката, заплахата Kill Net, последици от рансъмуер и как да защитим компютъра си от тази катастрофа, как да защитим бекъпа и облака си от атаки

Методи, средства и процедури за осигуряване на сигурност в киберпространството

Пробив в акаунт, неоторизиран достъп, мрежови пробив, зловреден код

Превенции при кражбите на самоличност

Защита на потребителски имена и пароли в информационните бизнес системи, сигурност на бизнес/личната кореспонденция и как да избегнем компрометирането й

Защита на дигиталните плащания и предпазване от нерегламентирано използване на лични и фирмени кредитни и дебитни карти

ЛЕКТОР НА СЕМИНАРА ЩЕ БЪДЕ: 

 Светлин Лазаров

Г-н Лазаров е началник на сектор „Дигитални анализи и открити източници“ в отдел „Киберпрестъпност“ към ГДБОП-МВР. През годините е работил по многобройни случаи на киберпеспълнеия, участвал е в международни екипи за разследване на Европол, Интерпол, ФБР и Сикрет сървис. Преминал е множество специализации в областта на копютърните престъпления, компютърните доказателства и международното сътрудничество. Сертифициран е от Международна асоциация на компютърните разследващи специалисти – IACIS, Европейски център за киберпрестъпления към Европол – EC3 EUROPOL, Агенция на ЕС за обучение в областта на правоприлагането – CEPOL, Международна академия за правоприлагане – ILEA, и Департамент за вътрешна сигурност на САЩ – HSI.

На всички участници в семинара ще бъде издаден Сертификат за преминато обучение.

Достъпът до  семинара ще се осъществи посредством линк, който ще получите на посочения от Вас е-мейл, един ден преди датата на започване на обучението.

Технически изисквания за участие в курса: Работещ настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Работеща аудио система на устройството. Стабилна интернет връзка.

ТАКСИ ЗА УЧАСТИЕ

125 лв. за един участник и 110 лв. за участник при двама или повече участници

(върху посочените цени ще бъде начислен ДДС)

Сумите се заплащат по банков път до  “ТЕМИДА – ЦЕНАТА НА ИСТИНАТА” ООД, ЕИК: 205061144,

Банка: ТОКУДА БАНК АД, BIC: CREXBGSF, IBAN: BG13CREX92601060326301

 

ПРОГРАМА